Какви са отговорите в анкетата за изграждане на общност на Peacbuilder-ите


Благодаря на всички, които реагираха!

Резултатите до момента показват, че  40 човека са проявили интерес и заявили конкретна област, в която биха полагали усилия за изграждане на мирни отношения! Данните са събрани за една седмица.

poll1

В свободното поле означено с „друго“,  един участник е отговорил, че би полагал усилия за изграждане на мирни отношения в Интернет.

Ето и как се разпределят отговорилите по брой и проценти, от общия брой отговорили.

poll2

Помествам отново анкетата, като моля разпространявайте и популяризирайте. Събираните данни ще бъдат периодично обновявани в следващия месец. Може да ги ползвате във вашата работа или сфера на дейност.

Всеки, който попълва е добре да има предвид, че чрез анкетата не се събират данни за контакт. Всеки искащ да участва, следва да даде знак в блога, в частта „Контакти“ или да следва публикациите и следи за актуална информация относно тази инициатива.

Извадка от публикацията на 28.02.2017 г., с която бе публикувана настоящият въпросник.

..всеки, който иска да спре това пропадане (разрушаване на отношенията и самоун12186262_740879759351193_8360674600460585047_oищожение) и иска да стане част от мрежата на изграждащите мирни отношения, да се присъедини. Това е мрежа от личности, не от организации. Мрежа от хора, които не искат повече да пропадат. Искат да развиват нормални отношения, в нормални групи, организации и общности. Това не е и организация. Предложението ми към всички е за присъединяване и изграждане на общност на Peacebuilder-ите.

Няма значение личната подготовка, интереси или образование. Минало, история. Всеки е поканен. Рамката и ограниченията на общността са разбирането, приемането и прилагането на основните принципи и ценности на Възстановителното правосъдие“.

 

Save

Save

Save

Save