Вдъхновяваващата иновация


Уважаеми приятели и съмишленици,

Настоящото е покана към всеки, към всяка инициативна група, организация или общност да се присъедини към Международната седмица на възстановителното правосъдие (18.11 – 25.11.2018) и така заедно да подкрепим максимален брой места, организации и общности, в които се проблематизира възстановяването на справедливостта и укрепване на отношенията между индивиди, групи и и бощности.cropped-dsc_00581.jpg

За целта, създадохме форма, в която може да опишете вашата идея за отбелязване на международната седмица на възстановителното правосъдие, от какво имате нужда, за да се реализира и контактно лице, с което да държим връзка.
Блогът за възстановително правосъдие може да ви подкрепи с информационни материали, лично или виртуално участие на някой от авторите в блога – за дискусии и обсъждания, предоставяне на информация за Европейският форум за възстановително правосъдие и Възстановителните практики в България, видеоматериали, информация за литература на български език.

Нека заедно направим повече за възстановителното правосъдие – вдъхновяваващата иновация!

Попълнените във формата данни се ползват само за целите на кампанията в Международната седмица на възстановителното правосъдие, 2018

Блогът за възстановително правосъдие в България ще публикува имената на присъединилите се към кампанията, градовете и описание на конкретните инициативи. Заедно ще съставим Календарът на Международната седмица на възстановителното правосъдие в България, 2018. Заедно ще я проведем и популяризираме. 

Към формата за ругистрация на вашата инициатива и предложение за включване